SNELLER EN EFFICIËNTER FIT EN GEZOND WORDEN!

Wat is Flowfit?

Flowfit is een complete bodyworkout waarmee je je mobiliteit, balans, coördinatie, corekracht en flexibiliteit verbetert. Flowfit gebruikt niet alleen je bovenarmen en je schouders maar richt zich op het hele lichaam door middel van bewegingen met een speciaal touw, het flowfit touw.

Let’s GO

VOORDELEN VAN FLOWFIT

1.Verbeter mobiliteit en gezondheid van gewrichten
De oefeningen met het touw zetten veel spieren en gewrichten aan het werk.
Schouders, (onder)rug, heupen, en polsen worden door de roterende bewegingen en het aanspannen en ontspannen bij de Flowfit bewegingen veel soepeler.
Het resultaat is een lichaam wat meer in balans voelt en makkelijker beweegt.

2. Verlicht gewrichts- en spierpijn
Heb je gewrichts- of spierpijn na het sporten, bij het opstaan of na een dag op kantoor? Een korte Flowfit-training doet wonderen. De oefeningen warmen de spieren op en smeren de gewrichten waardoor veelal de pijn verdwijnt of aanzienlijk minder wordt.

3. Warming up en cooling down tool.
Flowfit-training is een super warming up of cooling down voor elke lichamelijk activiteit. Of het nu gaat om sporten als klimmen, skaten, crossfit, gewichtstraining of yoga, de low-impact oefeningen van Flowfit zijn een heerlijke en actieve warming up.

4. Verbeter je balans
Een Flowfit-training brengt je terug in je lichaam. Omdat je je hele lichaam evenredig inzet stimuleert het de communicatie tussen je verschillende ledematen en je brein. Het verplaatsen van je gewicht gedurende de oefeningen activeert je hele core.
Je zult een betere houding ontwikkelen en stabieler op je benen staan.

5. Verbeter je coördinatie
Flowfit is een heerlijk manier om de coördinatie tussen de twee kanten van je lichaam te verbeteren en je gevoel van timing te vergroten. Heel belangrijk in het dagelijkse leven, maar zeker ook in de sport. De liggende acht, de basisbeweging van Flowfit komt terug in vele atletische acties en door deze regelmatig te trainen worden ze efficiënter en effectiever.

6. Verminder stress en angsten.
Meditatie is een bewezen manier om je hoofd tot rust te brengen en te kalmeren, alleen hebben veel mensen daar nou net niet de rust voor.
Flowfit heeft hetzelfde effect alleen in beweging.
Een Flowfit-training brengt je, doordat je je moet concentreren op het touw en de bewegingen in een vergelijkbare flow. Het stemmetje in je hoofd stopt met malen en piekeren en jij krijgt weer energie en focus.

7. Alternatieve cardio training
Flowfit is een super alternatief voor of aanvulling op cardio training zoals lopen, zwemmen of fietsen. De intensiteit van een Flowfit-training is van nature laag, maar kan door het inbrengen van andere bewegingen zoals lunches, squats eenvoudig worden verhoogd.

8. Verrijk je dag
Rope Flow is bovenal gewoon leuk. Je zal merken dat je na je eerste sessie gewoon meer wilt. Dat je, gewoon voor de zekerheid, je Flowrope, in je tas mee gaat nemen. Of dat je, juist omdat je je touw bij je hebt even dat park of bos opzoekt om een sessie te doen. Just Go with the Flow, of in ons geval Flow-F-it

Taking fitness to the next level!

Value

FLOWFIT CONCEPT

\

Oefeningen bibliotheek

\

Trainingsprogramma’s

\

Trainersbegeleiding

Don’t Quit

Taking fitness to the next level!

SNELLER EN EFFICIËNTER FIT EN GEZOND WORDEN!

Bestel nu!

KLAAR OM SNELLER EN EFFICIËNTER FIT EN GEZOND TE WORDEN!

Of neem contact op voor meer informatie.